Over jou

Wil jij ook die kilo's kwijtraken?

Ieder lichaam is anders: wat voor de een werkt, is voor een ander niet effectief. Wij gaan in gesprek over jou: hoe ziet jouw week er uit? Wat en wanneer eet je? Waar zou je kleine aanpassingen kunnen maken en hoe kan je toch blijven genieten?

Een laagdrempelig contact werkt vaak het beste. Wanneer jij onder mijn begeleiding aan je gezondheid gaat werken, mag je me dan ook altijd bellen, mailen en whatsappen indien je een vraag hebt of even wat motivatie wil hebben. Een coach is ten slotte juist op die moeilijke momenten nodig!

Om voor begeleiding in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 

Je bent 18 jaar of ouder óf je bent ouder van een kind dat begeleiding nodig heeft
Je hebt geen ziekte die een speciaal dieet vereist
Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan

Wat kan ik je wel én niet beloven?

Door middel van persoonlijk contact en actief te luisteren naar jouw wensen en mogelijkheden, stel ik een advies voor jou op. Omdat jij gemotiveerd bent ga je met het advies aan de slag. Als je ergens tegenaan loopt zoek je contact met mij en anders zien we elkaar bij het volgende consult.

Om op een gezond gewicht te komen en vooral te blijven, is het nodig om niet te snel te veel af te vallen. Ik ga je dus niet beloven dat je binnen 1 maand 10 kilo lichter bent. Hoe geleidelijker je afvalt, hoe makkelijker het voor jouw lichaam is om ook op gewicht te blijven.

Is jouw interesse gewekt of zit je nog met vragen? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden!