Over mij

De persoon achter Cravings

Allereerst zal ik mij voorstellen: mijn naam is Claudia van Asselt. Ik ben gewicht verliezen met gewichtsconsulent in zaandamgewichtsconsulent in Zaandam (en omstreken) en ben daarnaast werkzaam bij de overheid. De afgelopen jaren heb ik in mijn omgeving te maken gehad met o.a. voedselallergieën en diabetes type II. Ik besloot ik mij hier verder in te verdiepen en kwam zo bij de opleiding tot Gewichtsconsulent uit. Al geruime tijd hou ik mij bezig met mijn eigen eet- en beweegpatroon en haal ik er voldoening uit om ook anderen te informeren over gezond en verantwoord gewicht verliezen. Uiteindelijk heb ik besloten om de opleiding tot Gewichtsconsulent (inclusief specialisatie Kinderen) te volgen en mijn eigen bedrijf op te zetten.

De totstandkoming van ‘Cravings’

crav·ing   (krā′vĭng): A consuming desire; a yearning.
“A craving for chocolate”

‘Craving’ is het Engelse woord voor hunkeren: Ken je dat gevoel? Je bent ergens mee bezig en ineens heb je enorme zin in een specifiek soort eten of drinken. Hier aan toegeven helpt echter niet wanneer gewicht verliezen jouw wens is. Wanneer je op een gezonde manier probeert af te vallen of aan te komen, kan deze snack het bereiken van je doel namelijk flink in de weg zitten. Ik ben er voor jou om je -onder andere- te leren om gaan met dit gevoel en een alternatief te bieden. Want wist je bijvoorbeeld dat een gebalanceerd voedingspatroon vaak voor minder ongezonde cravings zorgt?

Kortom

Deze naam is passend, omdat je huidige gewicht plaats maakt voor een gezonder gewicht, en ook je ongezondere ‘cravings’ worden vervangen door gezonde en verantwoorde tussendoortjes. Dat klinkt misschien heel saai. Echter, ik garandeer jou dat ik voldoende informatie en recepten heb om je in te laten zien dat je niets hoeft te missen, beloofd! Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende intake met mij. Om jou of je bedrijf te kunnen helpen rij ik graag een stukje verder. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!