Particulieren

Gratis Kennismaking

Tijdens een kennismakingsconsult maken we gedurende drie kwartier kennis met elkaar en vertel jij over wat jij wil bereiken (gezond gewicht verkrijgen, op gewicht blijven, etc.). Ik vertel jou dan hoe ik je daar bij kan helpen. Dit consult is vrijblijvend en kan zowel bij jou thuis, bij mij in Zaandam of via de telefoon of skype plaatsvinden.

Los Consult (€55)

Tijdens een los consult kijken we gedurende 1 uur naar wat je kunt eten om op gewicht te blijven, af te vallen of aan te komen. Ook bespreken we wat je doet qua sport, werk, vrije tijd, etc. en zal ik onder andere je BMI berekenen, zodat ik een advies op maat kan geven. Tot slot hebben we het over jouw motivatie om je gezonde gewicht te behalen! Dit consult vindt plaats bij jou thuis of bij mij in Zaandam

Supermarktconsult (€40)

Bij een Supermarktconsult gaan we samen gedurende een uur naar jouw standaard supermarkt. We gaan de producten af die jij vaak gebruikt en ik help je met het lezen en begrijpen van de etiketten. Ook leer ik je gezondere alternatieven te kiezen, zonder aan smaak in te boeten!

8 weken-pakket (€200)

Dit pakket bestaat uit een eerste kennismaking, intake gesprek en 6 vervolgconsulten gedurende 8 weken

16 weken-pakket (€350)

Dit pakket bestaat uit een kennismaking, intake gesprek en 12 (deels digitale) vervolgconsults  gedurende 16 weken.

 


Deze tarieven gelden zowel voor begeleiding van kinderen als van volwassenen. Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, kunnen de consulten gedeeltelijk worden vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Een doorverwijzing van arts is hiervoor niet nodig. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.


 

Geef je hier direct op of stel een vraag

E-mail:*
Voornaam*
Bericht
Voor welke optie ga je?